Update: City-Real én Juventus-Olympique Lyon afgelast vanwege coronavirus

Update: City-Real én Juventus-Olympique Lyon afgelast vanwege coronavirus

Gepubliceerd: donderdag 12 maart 2020 om 17:15do 12-03-2020 om 17:15

Laatste update: donderdag 12 maart 2020 om 17:26do 12-03-2020 om 17:26

De Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Real Madrid van volgende week dinsdag is afgelast. Dat bevestigt Manchester City via officiële kanalen.

Het nieuws komt niet als een verrassing na alle berichtgeving rondom het coronavirus van de afgelopen dagen. De spelers van Real Madrid zitten daarnaast in quarantaine, dus de afgelasting lijkt meer dan logisch.

Na overleg met de UEFA is er besloten geen enkel risico te nemen en het eerstkomende Champions League-duel niet te spelen. De spelers van Real Madrid gaan vijftien dagen in quarantaine, nadat een speler van het basketbalteam besmet bleek met het coronavirus. 

Manchester City wenst 'alle spelers en de staf van Real Madrid beterschap', geeft de Engelse club aan via de website. Meer informatie over wanneer de wedstrijd gespeeld kan gaan worden volgt de komende weken.

Update 17:20 uur: ook de wedstrijd tussen Juventus en Olympique Lyon is afgelast. De UEFA heeft deze beslissing genomen, aangezien de spelers van Juventus in quarantaine zijn geplaatst. Bij speler Daniele Rugani werd donderdag een besmetting met het virus vastgesteld. De komende weken wordt er meer bekend over de alternatieve speeldata.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws