Update: 'Juve-aanvaller Dybala testte nog niet positief en wacht op uitsluitsel'

Update: 'Juve-aanvaller Dybala testte nog niet positief en wacht op uitsluitsel'

Gepubliceerd: donderdag 12 maart 2020 om 23:33do 12-03-2020 om 23:33

Laatste update: vrijdag 13 maart 2020 om 09:49vr 13-03-2020 om 09:49

Het coronavirus blijft meerdere mensen besmetten. Nadat donderdag bekend raakte dat Mikel Arteta besmet is geraakt, zou nu ook Juventus-aanvaller Paulo Dybala het coronavirus hebben opgelopen.

Eerder deze week kwam Juventus nog met een statement naar buiten dat verdediger Daniele Rugani positief werd getest op het coronavirus. Volgens het Argentijnse El Nacional heeft ook Dybala het virus opgelopen. Een officiële bevestiging van Juventus kwam er echter nog niet.

De hele ploeg werd inmiddels al in quarantaine gezet na het nieuws over Rugani, net als tal van andere medewerkers van de Italiaanse kampioen. Dat deed ook de ploeg van Internazionale, dat het weekend daarvoor nog een wedstrijd afwerkte tegen Juventus. In de Serie A heeft men ook besloten om niet te voetballen tot begin april.

Daarmee is Dybala de volgende grote naam die besmet raakt door het virus. Eerder raakte al bekend dat onder andere Arteta, Rugani en mogelijk Man City-verdediger Benjamin Mendy het virus hebben opgelopen.

Update: Paulo Dybala heeft nog niet positief getest op het coronavirus. Dat meldt de Argentijnse journalist Andres Agulla, die stelt dat hij de Juventus-aanvaller heeft gesproken. Wel zit Dybala net als zijn teamgenoten in quarantaine. De komende dagen moeten uitwijzen of hij besmet is. De Oude Dame denkt tot en met maandag nodig te hebben om iedereen te testen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws