Emnes terug in Nederland door 'vage situatie': 'Ik zeg dat ik geen contract heb'

Emnes terug in Nederland door 'vage situatie': 'Ik zeg dat ik geen contract heb'

Gepubliceerd: vrijdag 13 maart 2020 om 14:43vr 13-03-2020 om 14:43

Laatste update: vrijdag 13 maart 2020 om 14:49vr 13-03-2020 om 14:49

Marvin Emnes zit momenteel midden in een conflict met de Turkse club Akhisarspor. De Rotterdammer speelt al ruim een jaar geen wedstrijden meer en is inmiddels terug in Nederland.

De speler en club zijn in een conflict verwikkeld waar ze niet uit lijken te komen, zo vertelt Emnes aan RTV Rijnmond. "Akhisarspor zegt dat ik een contract heb, maar ik zeg dat ik geen contract heb. Het is een vage situatie."

Volgens Emnes begonnen de problemen toen hij een nieuw contract weigerde en zijn er 'dingen die niet op papier staan'. "Als je ergens een contract tekent, dan krijg je te maken met regels. Dan moeten de speler en de club daar aan houden. In dit geval is het vanuit de kant van de club op vele manieren niet gebeurd."

Emnes zit momenteel vast aan de Turkse club en moet wachten tot komende zomer als hij naar een andere club wil verkassen. Iets wat sowieso lijkt te gaan gebeuren, want verlengen bij Akhisarspor is geen optie. "Er zijn dingen voorgevallen waarom ik niet meer naar die club terug ga."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws