'Barça-afgevaardigde sprak na Leipzig-Spurs met zaakwaarnemer van Angeliño'

13 maart om 15:48

Oude PSV- en NAC Breda-bekende Angeliño is op de radar van FC Barcelona verschenen, meent Mundo Deportivo. De Spaanse linksback speelde dinsdagavond mee tijdens het Champions League-duel met Tottenham Hotspur, waarbij enkele vertegenwoordigers van de Barcelona-top aanwezig waren.

Angeliño speelde een sterke wedstrijd en was goed voor één assist tegen de verliezend finalist van vorig seizoen. Volgens Mundo Deportivo sprak zijn zaakwaarnemer na afloop met Ramon Planés, technisch secretaris van Barça: de twee zaten in hetzelfde vliegtuig tijdens de terugreis. Angeliño wordt momenteel door RB Leipzig gehuurd van Manchester City, waar hij nog tot medio 2023 onder contract staat.

De linksback is naar verluidt echter niet de enige speler die door Barça met extra belangstelling is bekeken: ook Timo Werner wordt door MD aan de Catalanen gelinkt. De regerend Primera División-kampioen is al langere tijd op zoek naar offensieve versterking: Werner zou met zijn afkoopsom van 'slechts' zestig miljoen een goedkoop alternatief zijn voor de veel duurdere Internazionale-spits Lautaro Martínez.