'Feyenoord moet vijftien miljoen euro betalen voor Roemeense Berghuis-opvolger'

'Feyenoord moet vijftien miljoen euro betalen voor Roemeense Berghuis-opvolger'

14-03-2020 13:40
120

Dennis Man heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. De vleugelaanvaller van FCSB (het vroegere Steaua Boekarest) heeft al een gesprek gehad met een scout van de Rotterdammers en ook Feyenoord wil graag toeslaan.

Het Roemeense Telekomsport laat optekenen dat Man, die uitblinkt bij FCSB, een goede indruk achter heeft gelaten op Feyenoord. De Stadionclub zou een bod voorbereiden en de kans is volgens het televisiestation dan ook 'erg groot' dat Man komende zomer zal vertrekken. Steven Aptroot, scout van de Rotterdammers, sprak al met de vleugelaanvaller tijdens een diner in Boekarest.

Toch zal Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid diep in de buidel moeten tasten voor Man. Gigi Becali, de voorzitter van de club uit de Roemeense hoofdstad, heeft te kennen gegeven dat hij een hoge transfersom verwacht voor zijn pupil. Man zou in de zomer alleen maar kunnen vertrekken als Feyenoord vijftien miljoen euro wil betalen.

De 21-jarige Man maakte dit seizoen al zeven competitiegoals in vierentwintig wedstrijden voor FCSB. Daarnaast bereide hij vier doelpunten van ploeggenoten voor. De Roemeen wordt bij Feyenoord gezien als de opvolger van Steven Berghuis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie