'Real Madrid ziet verhuurde middenvelder opbloeien en wil minstens 40 miljoen'

'Real Madrid ziet verhuurde middenvelder opbloeien en wil minstens 40 miljoen'

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 10:35zo 15-03-2020 om 10:35

Laatste update: zondag 15 maart 2020 om 10:55zo 15-03-2020 om 10:55

Arsenal is overtuigd van de kunnen van Dani Ceballos en overweegt om de middenvelder alsnog definitief over te nemen van Real Madrid, zo melden Engelse media. De Koninklijke is echter niet van plan om de 23-jarige Spanjaard voor een appel en een ei te laten gaan. 

Ceballos wordt dit seizoen door Arsenal gehuurd van Real Madrid. Tijdens zijn eerste weken in Londense dienst maakte Ceballos een goede indruk, maar al snel werd zijn vorm minder. Toen hij in november ook nog geblesseerd raakte, verdween Ceballos uit beeld bij toenmalig trainer Unai Emery. Begin dit jaar keerde Ceballos terug in de wedstrijdselectie en inmiddels had Mikel Arteta de ontslagen Emery opgevolgd.

De eerste weken van het nieuwe jaar leek het erop dat Ceballos definitief klaar was in Londen en er werd gerept over een vervroegde terugkeer naar Real Madrid. Dat gebeurde niet en tijdens het winterse trainingskamp van Arsenal in Dubai wist Ceballos veel indruk te maken op Arteta. Sindsdien is hij weer volop in de picture. In de komende maanden moet Arsenal gaan beslissen of ze de Spanjaard definitief over willen nemen. Op dit moment verlangt Real minimaal veertig miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws