'United hoopt op Real Madrid en wil Van de Beek overtuigen met ultiem bod'

'United hoopt op Real Madrid en wil Van de Beek overtuigen met ultiem bod'

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 06:50ma 16-03-2020 om 06:50

Manchester United wil Real Madrid pootje lichten in de jacht op Donny van de Beek. De 22-jarige middenvelder en Ajax bereikten maanden geleden al een akkoord met de Spaanse topclub, maar The Mancunians geven de hoop niet op, meldt Marca.

Volgens de Spaanse sportkrant wil United met een laatste, ultieme bod proberen om Van de Beek naar Old Trafford te halen. De Engelse grootmacht beseft wel dat het een lastige klus is om de Oranje-international alsnog binnen te halen, mede doordat de bal bij Real Madrid ligt. Alleen als De Koninklijke af ziet van de Oranje-international, maakt United weer kans.

Van de Beek was vorige zomer al hard op weg naar het Estadio Santiago Bernabéu. Doordat Real er niet in slaagde om spelers als Gareth Bale en James Rodriguez te verkopen bleef hij echter nog een jaar bij Ajax. Voor de Eredivisie-kampioen staat de teller dit seizoen op tien goals en elf assists in 37 officiële wedstrijden. Volgens Marca is hij met zijn kwaliteiten om vanuit het middenveld in de aanval op te duiken nog altijd één van de meest begeerde spelers van Europa.

Diverse media meldden eerder dat Ajax zo'n 55 miljoen euro verlangt voor Van de Beek.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat is een goede club voor Van de Beek?

(8031 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws