Zomerse én winterse interesse van Barcelona: Bewijs dat ik goed bezig ben

Zomerse én winterse interesse van Barcelona: "Bewijs dat ik goed bezig ben"

17-03-2020 22:59 Laatste update: 18-03-2020 07:05
15

Wissam Ben Yedder kreeg in korte tijd twee keer de kans om naar FC Barcelona te verhuizen. Zowel in de zomer als tijdens de voorbije winterse transfermarkt was er beweging rondom de spits die momenteel bij AS Monaco onder contract staat, onthult hij.

In januari was Barça naarstig op zoek naar aanvallende versterking, na het wegvallen van Ousmane Dembélé en Luis Suárez. Ben Yedder was één van de namen op het Catalaanse lijstje, bevestigt hij tegenover Onze Mondial. "Het had kunnen gebeuren, maar het is uiteindelijk niet gebeurd", aldus de achtvoudig Frans international, die dit seizoen al goed was voor achttien Ligue 1-treffers. "Ik zie het als een bewijs dat ik goed bezig ben."

Ook vorig seizoen, toen hij nog voor Sevilla speelde, was er al belangstelling vanuit Catalonië. "Het had inderdaad al iets eerder kunnen gebeuren. Vorig seizoen was Barcelona al bezig met het verzamelen van informatie over mij." Ben Yedder vertrok echter naar Monaco, waar hij nog tot medio 2024 onder contract staat. "Ik weet van de belangstelling af, maar ik ben een professional en ik focus me volledig op Barça."