'Verliefd' op PSV: 'Het voelt alsof ik hier na mijn transfer al jaren zit'

'Verliefd' op PSV: 'Het voelt alsof ik hier na mijn transfer al jaren zit'

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2020 om 15:04wo 18-03-2020 om 15:04

Laatste update: woensdag 18 maart 2020 om 15:21wo 18-03-2020 om 15:21

Het Amerikaanse talent Chris Gloster maakte in de zomer van 2019 de overstap van Hannover 96 naar PSV, waar hij een driejarig contract ondertekende. In Eindhoven heeft hij zijn plaats gevonden, zo laat hij weten aan PSV Magazine.

"De eerste maanden hier zijn fantastisch geweest. De staf behandelt me goed. Ik heb soms contact met de spelers van het eerste team en zij leren me heel veel. Het voelt alsof ik hier al jaren zit, ondanks dat het pas een paar maanden is", vertelt Gloster.

"Geen negatieve gevoelens richting Hannover 96 overigens, daar was het ook een grote hechte familie. Ik heb veel aan ze te danken, maar het werd tijd voor een nieuwe stap", vervolgt hij. "Zelfs de hoofdcoach sprak me aan tijdens mijn blessure om te kijken hoe het ging. Door dit soort dingen voel ik me hier zo thuis. Dat zelfs de hoofdtrainer weet wie ik ben en dat ik geblesseerd ben. Dan neemt hij ook nog de tijd om met me te praten. Dit soort dingen maken me verliefd op deze club."

De doelen van Gloster, die bij Jong PSV voornamelijk als linksback speelt, zijn helder. "Ik wil werken naar mijn debuut in het eerste team. Misschien een keer met een vriendschappelijke wedstrijd meedoen. Daarna spelen in de competitie of Europees. Hier wil ik doorbreken. In de toekomst zou ik het liefst in de Premier League spelen. Welke club maakt niet uit, maar ooit hoop ik in de Engelse top te spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws