Zaakwaarnemer van Barcelona-target gooit olie op het vuur: 'Barça is Barça'

Zaakwaarnemer van Barcelona-target gooit olie op het vuur: 'Barça is Barça'

19-03-2020 07:20 Laatste update: 11:36
4

FC Barcelona heeft verregaande interesse in Luiz Felipe, de verdediger van SS Lazio. De zaakwaarnemer van de Braziliaan, Stefano Castagna, gooit alvast wat olie op het vuur en zegt dat Barça 'een droomclub' is voor menig voetballer.

"Als Barça je volgt, is dat een eer", vertelt Castagna in gesprek met El Mundo Deportivo. "Luiz is nu met zijn hoofd bij Lazio en wil proberen de titel te winnen, wanneer de situatie omtrent het coronavirus voorbij is. Maar Barça is Barça."

Luiz Felipe is pas 22 jaar, maar wordt door meerdere topclubs in Europa gevolgd. Dat is geen verrassing voor Castagna. "Ze zien wat hij doet in Italië, vandaar dat veel topteams voor hem naar Lazio zijn gegaan", vertelt de zaakwaarnemer, die ook de agent is van onder meer Liverpool-keeper Alisson Becker.

Castagne denkt dat Luiz Felipe perfect bij Barcelona zou passen en noemt de sterke punten van de Braziliaan. "Hij is een zeer complete centrale verdediger: zeer technisch, snel, slechts 22 jaar oud en hij heeft een dubbel paspoort. Zijn spel is ideaal voor het Spaanse voetbal", besluit Castagne zijn lofzang.