Servië woedend op Jovic: 'Verdienen miljoenen, maar geven slechte voorbeeld'

Servië woedend op Jovic: 'Verdienen miljoenen, maar geven slechte voorbeeld'

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 15:26do 19-03-2020 om 15:26

Luka Jovic heeft zich de woede van Servië op de hals gehaald. De 22-jarige aanvaller van Real Madrid zou in quarantaine moeten zitten, maar besloot af te reizen naar zijn thuisland. Daar werd hij al feestende gespot in de straten van Belgrado.

De volledige selectie van De Koninklijke moest in thuisisolatie, nadat basketballer Trey Thompkins van de club positief had getest op het coronavirus. De basketballers en voetballers van Real Madrid maken immers gebruik van dezelfde faciliteiten op trainingscomplex Valdebebas. Daar had Jovic duidelijk geen boodschap aan.

Volgens Servische media keerde Jovic terug naar zijn vaderland om de verjaardag van zijn vriendin te vieren. Het leidt tot grote woede bij premier Ana Brnabic. "Onze voetballers, die miljoenencontracten hebben in het buitenland, geven het slechte voorbeeld", zegt zij tegen AS. "Ze negeren de thuisisolatie volledig en keren gewoon terug naar Servië."

Marca meldt dat Jovic door de Servische politie aan de tand gevoeld. Mogelijk moet hij zich zelfs voor een rechter verantwoorden. Ook wacht hem een reprimande van Real Madrid, dat afgelopen zomer zestig miljoen euro betaalde aan Eintracht Frankfurt. Tot dusver is het avontuur van Jovic in het Estadio Santiago Bernabéu echter geen succes. Hij komt slechts mondjesmaat in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws