'Op zo'n afgelegen parkeerterrein op Spangen: stonden we bij Memphis' Rolls-Royce'

'Op zo'n afgelegen parkeerterrein op Spangen: stonden we bij Memphis' Rolls-Royce'

Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020 om 17:22vr 20-03-2020 om 17:22

De Rotterdamse hiphopformatie Broederliefde spreekt regelmatig met grote voetballers en nam zelfs een nummer met Memphis Depay op. In gesprek met VoetbalPrimeur vertellen ze hoe die samenwerking met hun jeugdvriend tot stand is gekomen.

Robin Staff
ROTTERDAM

Toen Memphis een videoclip van één van zijn eigen nummers opnam in Rotterdam, nam hij contact op met de mannen van Broederliefde om te figureren. Uiteindelijk bleek hij ook bereid om zijn 'collega's' een dienst te bewijzen. "We waren gewoon op een parkeerplaats aan het chillen, muziek aan het luisteren. En we hadden nog een nummer, dat nog ingevuld moest worden. Dat lieten we horen en hij zei: ik vind het hard, hard, hard! Wij zeiden: als je wil, kan je erop. Toen zei hij: ja toch, geen probleem! Stuur maar op en dan ga ik het fiksen."

De voetballiefhebbers - met een voorliefde van Sparta - genieten zichtbaar wanneer ze het over de 'chillsessies' met Memphis hebben. "Gewoon in West, op Spangen, op zo'n afgelegen parkeerterrein, Steven Bergwijn nog erbij... Stonden we bij zijn Rolls-Royce, gewoon te staan, te chillen, te lachen. We kennen elkaar al sinds vroeger, leuk om elkaar weer te zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws