'NEC wil verlengen met jonge back en hoopt nog drie tieners langer te binden'

'NEC wil verlengen met jonge back en hoopt nog drie tieners langer te binden'

Gepubliceerd: zaterdag 21 maart 2020 om 10:31za 21-03-2020 om 10:31

NEC gaat er volgens De Gelderlander alles aan doen om het contract van Bart van Rooij te verlengen. De Nijmeegse club wil bovendien ook langer door met drie andere tieners.

Van Rooij (18) heeft indruk gemaakt bij NEC en De Gelderlander meldt dat de club 'alles in het werk stelt' om het contract van de rechtsback open te breken en te verlengen. De teller staat momenteel op 25 officiële optredens voor Van Rooij, die ook uitkomt voor Oranje Onder-19. Zijn huidige contract loopt tot de zomer van 2021.

Naast Van Rooij wil NEC langer door met nog meer tieners. Volgens De Gelderlander wil de club ook de contracten van Anthony Musaba (19), Dirk Proper (17) en Ayman Selouf (18) verlengen. Het drietal debuteerde dit seizoen in de basisopstelling van de Nijmegenaren.

NEC moet sowieso snel beslissen welke spelers het wil behouden, aangezien er in totaal dertien contracten aflopen van spelers en stafleden. Als de club afscheid wil nemen van spelers of stafleden dan dienen die contracten voor 1 april formeel opgezegd te worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws