'Juve hoort  forse vraagprijs voor 'PSV-doelwit', Sarri wil ruilen met Lampard'

'Juve hoort forse vraagprijs voor 'PSV-doelwit', Sarri wil ruilen met Lampard'

21-03-2020 21:47
16

Juventus-trainer Maurizio Sarri zet deze zomer in op een hereniging met oogappeltje Jorginho. De twee werkten eerder samen bij Napoli en Chelsea en Sarri wil de 28-jarige controleur nu ook naar Turijn halen, meldt de Corriere dello Sport.

Volgens de Italiaanse sportkrant hoopt La Vecchia Signora zaken te kunnen doen met gesloten beurs. De interesse van Chelsea in Miralem Pjanic versterkt die gedachte. Juventus wil een ruildeal tussen de Bosniër en de Italiaan voorstellen aan The Blues. Hoe de Londenaren daar tegenover staan is niet bekend. Jorginho kwam dit seizoen in 26 Premier League-duels in actie voor Chelsea, terwijl ook Pjanic doorgaans een vaste waarde is bij Juve.

Overigens maakt de Italiaanse kampioen ook werk van de komst van Kaio Jorge, een achttienjarige aanvaller van Santos. "Juventus heeft geïnformeerd, maar nog geen officieel bod uitgebracht. Ik heb hen verteld dat de transferclausule van Kaio Jorge 75 miljoen euro bedraagt, maar we zijn bereid te praten. We denken aan een transfersom van rond de 30 miljoen euro, maar onderhandelen niet alleen met Juventus", zegt directeur José Carlos Peres van de Braziliaanse topclub.

Volgens BILD is Jorge ook in beeld bij onder meer PSV. De Eindhovenaren lijken vrijwel kansloos gezien de uitspraken van de Santos-directeur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie