Verhuurde Real Madrid-back niet stellig over terugkeer: 'Voel mij geliefd hier'

Verhuurde Real Madrid-back niet stellig over terugkeer: 'Voel mij geliefd hier'

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 07:57zo 22-03-2020 om 07:57

Real Madrid wil Sergio Reguilón komend seizoen een nieuwe kans geven, maar zelf houdt hij zijn opties voorlopig open. De 23-jarige linksback heeft het uitstekend naar zijn zin bij Sevilla, dat hem huurt van de Koninklijke.

Reguilón beleefde vorig seizoen zijn doorbraak in het Estadio Santiago Bernabéu, maar mede door de terugkeer van trainer Zinedine Zidane raakte hij weer uit beeld. Afgelopen zomer zocht de Spanjaard zijn heil bij Sevilla, waar hij wel een vaste waarde is. Volgens AS heeft hij voldoende indruk gemaakt om een nieuwe kans te verdienen bij Real, maar heeft hij voor twijfels over zijn toekomst gezorgd.

"Ik heb geen reden tot klagen. Niet over de stad, de club of mijn collega's", zei Reguilón over Sevilla tegen Muchodeporte. "Ik voel mij heel geliefd hier. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt." De vleugelverdediger beseft dat hij de lat hoog heeft gelegd bij de Andalusiërs. "Als je sterk begint verwacht men dat je altijd dat niveau haalt, dat is logisch. Maar alle spelers hebben goede en slechte momenten."

"Ik was een aantal wedstrijden minder succesvol", erkent Reguilón, die zichzelf snel wist te herpakken. "De voorbije weken zei ik in gedachten tegen mijzelf: Shit, wat ben je goed." In Madrid moest hij Ferland Mendy en Marcelo voor zich dulden in de pikorde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws