Wild gerucht in Italië: Ibrahimovic stopt er helemaal mee en wordt trainer

Wild gerucht in Italië: Ibrahimovic stopt er helemaal mee en wordt trainer

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 14:33zo 22-03-2020 om 14:33

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn beslissing genomen en beperkt zijn terugkeer bij AC Milan tot een paar maandjes, beweert het Italiaanse medium Sport Mediaset. De Zweedse superster zou niet te spreken zijn over de huidige bestuurlijke onrust, die directeur Zvonimir Boban al de kop heeft gekost.

De recentelijk door het coronavirus getroffen Paolo Maldini was ook al niet zeker van zijn baan in San Siro, voordat het complete Italiaanse voetbal stil werd gelegd. Ibrahimovic keerde afgelopen winter juist mede op voorspraak van Boban en Maldini terug bij AC MIlan. De kans dat hij zijn aflopende contract gaat verlengen, lijkt hierdoor minimaal.

Italiaanse media meldden al dat de 38-jarige Zweed naar zijn geboorteland terug was gekeerd om na te denken over zijn sportieve toekomst. Sport Mediaset gaat zelfs nog een stapje verder: volgens het medium zal Ibrahimovic dit jaar nog stoppen als profvoetballer en zal hij zich toeleggen op een carrière als trainer. De superster is al langere tijd bezig met het bouwen aan een zakelijk imperium: eind 2019 stapte hij als mede-eigenaar in het Zweedse Hammarby.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws