Italianen pronken met 'Overmars-quotes': 'Wij willen door met Gravenberch'

Italianen pronken met 'Overmars-quotes': 'Wij willen door met Gravenberch'

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 19:23zo 22-03-2020 om 19:23

Ajax zal op termijn inderdaad werk maken van de contractverlenging van Ryan Gravenberch, meent LaRoma24. Het Italiaanse medium claimt contact te hebben gehad met Marc Overmars, directeur spelersbeleid in Amsterdam.

De zeventienjarige Gravenberch ligt momenteel tot de zomer van 2021 vast in Amsterdam. Het feit dat de middenvelder wordt vertegenwoordigd door Mino Raiola, deed links en rechts wat alarmbellen rinkelen in Amsterdam. Telegraaf-watcher Mike Verweij verzekerde onlangs echter dat beide partijen weer om de tafel gaan, zodra de huidige coronacrisis voorbij is.

AS Roma, dat Gravenberch op de korrel zou hebben, lijkt dus achter het net te vissen. LaRoma24 beweert dat het Overmars heeft gesproken over de contractsituatie. "Of het waar is dat er gesprekken lopen? Ja, dat kan ik bevestigen. Wij willen zijn contract verlengen", zou de Ajax-directeur medegedeeld hebben.

Gravenbeerch kwam dit seizoen tot 29 officiële wedstrijden, waarvan zeventien voor Jong Ajax. In oktober werd hij uitgeroepen tot het grootste talent van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Gravenberch volgend seizoen een vaste waarde in Ajax 1?

(2632 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws