Vitesse heeft nieuwe technisch directeur beet: Bundesliga-talent begint in april

Vitesse heeft nieuwe technisch directeur beet: Bundesliga-talent begint in april

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 13:02di 24-03-2020 om 13:02

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020 om 13:11di 24-03-2020 om 13:11

Vitesse heeft een nieuwe technisch directeur gevonden. De 37-jarige Johannes Spors begint in april aan zijn klus in Arnhem, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Spors tekent een contract tot medio 2023. Hij heeft een verleden bij Hoffenheim, RB Leipzig en Hamburger SV. Bij Hoffenheim was hij videoanalist en later hoofd scouting en ook bij RB Leipzig, waar hij een intensieve samenwerking had met Ralf Ragnick, was hij verantwoordelijk voor de scoutingsafdeling. In dienst van Hamburger SV nam hij de leiding over de transfer- en scoutingszaken. Door de komst van de Duitser gaat interim-directeur Marc van Hintum terug naar zijn positie als hoofd scouting. 

"Met mijn eerder opgedane ervaring en het ruime takenpakket bij HSV heb ik een fundament gelegd voor mijn toekomst als technisch directeur", zegt Spors in een reactie op de website van Vitesse. "Ik kijk er nu naar uit om mijn visie en ideeën bij Vitesse te implementeren. In de prettige gesprekken is de ambitie duidelijk uitgesproken. We willen structureel meespelen om Europees voetbal. Vitesse zie ik als een club met veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten. Ik ga mijn hele hebben en houden geven om samen met de club de volgende stappen te zetten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws