Opvallende claim Derksen over Ajax: 'Gesproken of ze door moeten met Ten Hag'

Opvallende claim Derksen over Ajax: 'Gesproken of ze door moeten met Ten Hag'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 20:58wo 25-03-2020 om 20:58

Ajax twijfelt aan de toekomst van Erik ten Hag. De Amsterdammers zouden de positie van de trainer intern aan de kaak hebben gesteld, zo claimt Johan Derksen in gesprek met Veronica Inside.

"Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de oppositie bij Ajax tegen Erik ten Hag weer een beetje opborrelt", vertelt Derksen. "Het begint een heel grote groep spelers in die selectie toch een beetje tegen te staan dat die man, die eigenlijk blij mag zijn dat hij trainer mag zijn van het grote Ajax, zich daar manifesteert als degene die het voetbal toch wel uitgevonden heeft. Dat betweterige toontje begint een heleboel spelers tegen te staan."

"Ik heb zelfs al vernomen dat ze bij Ajax intern vergaderd hebben of ze wel met hem door moeten", beweert de analist. "Dat is natuurlijk een probleem voor de directie, die zich solidair met Erik ten Hag heeft verklaard. In dit soort tijden borrelen de ongenoegens op. De irritatie groeit, want het is geen prettige tijd om te leven. Dan krijg je plotseling zo'n vijfde colonne binnen zo'n groep, die vindt dat ze niet met deze trainer door moeten."

Voetbal International meldde eerder op de dag nog dat Ajax de 'voorzichtige verwachting' heeft dat Ten Hag ook volgend seizoen voor de groep staat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws