Voetbal International: Ajax heeft 'voorzichtige verwachting' met Ten Hag

Voetbal International: Ajax heeft 'voorzichtige verwachting' met Ten Hag

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 10:58wo 25-03-2020 om 10:58

Het is de 'voorzichtige verwachting' dat Erik ten Hag ook volgend seizoen trainer is van Ajax. Dat schrijft Voetbal International in een analyse van de stand van zaken in Amsterdam.

Ajax beloonde Ten Hag negen maanden geleden met een nieuw contract tot de zomer van 2022, maar dat weerhield Europese topclubs er niet van om na het succesvolle seizoen 2018/2019 een lijntje uit te gooien. Bayern München zou interesse hebben gehad, maar de Duitse grootmacht houdt vermoedelijk vast aan interim-trainer Hansi Flick. Vorige week werd Borussia Dortmund nog aan Ten Hag gelinkt.

Zodra het seizoen afgelopen is - en dat lijkt nog maanden te duren - gaan Ten Hag en Ajax-directeur Marc Overmars evalueren, meldt Voetbal International. Het weekblad schrijft dat de vijftigjarige trainer 'natuurlijk een wensenlijstje heeft', maar tot zijn tevredenheid ziet dat de verwachte leegloop mee lijkt te vallen. De Amsterdammers gaan ervan uit dat alleen André Onana en Nicolás Tagliafico in navolging van Hakim Ziyech zullen vertrekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws