35 miljoen euro voor een kind, een zestienjarige jongen, is ongelooflijk

"35 miljoen euro voor een kind, een zestienjarige jongen, is ongelooflijk"

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 22:26wo 25-03-2020 om 22:26

Rio Ferdinand is positief over Jude Bellingham, het toptalent van Birmingham City, maar zet wel vraagtekens bij de genoemde vraagprijs. Bellingham is pas zestien jaar oud en kost 35 miljoen euro. Manchester United zou dicht bij zijn komst zijn.

"Jude Bellingham is a huge talent", zegt Ferdinand op Instagram Live. "Zijn manier van spelen is goed en hij is voor zijn leeftijd erg volwassen", zegt het clubicoon van Man United. "Ik wil meer van hem zien, maar zijn prijskaartje is fenomenaal. 35 miljoen euro voor een kind, een zestienjarige jongen, is ongelooflijk."

Maar Ferdinand ziet zelf ook dat dat vandaag de dag normale bedragen zijn. "Het is de wereld waarin we nu leven. Je moet je wel bedenken: als we hem voor 35 miljoen euro tien jaar kunnen houden, dan is dat een goede investering geweest."

"Het is een gok, een dure gok, maar voor een jongen die in het Championship zijn ding doet is het wel een goede gok. Ik zou hem 100% zeker nemen. Als ik Manchester United zou zijn, zou ik hem kopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Belachelijk dat een speler van 16 35 miljoen waard is

(925 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws