'Op het moment dat de club het grootste succes heeft moeten we binnen blijven'

'Op het moment dat de club het grootste succes heeft moeten we binnen blijven'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 23:13wo 25-03-2020 om 23:13

Ook bij Lennart Czyborra komt de coronacrisis hard aan. De Duitse linksback maakte een klein deel mee van het grote succes van Atalanta Bergamo, maar zit nu verplicht thuis.

De oud-speler van Heracles Almelo maakte in januari voor vijf miljoen euro de transfer naar Bergamo, dat zich wist te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League.

"Op het moment dat de club het grootste succes ooit heeft moeten we binnen blijven", zegt Czyborra tegen BILD. Op dit moment ligt het voetbal stil. "Het is een erg vreemde situatie. Je moet oppassen dat je niet depressief wordt. Dus moet je bezig blijven. Ik probeer mezelf fit te houden. Ik was voor de crisis begonnen met een cursus Italiaans. Ik ben daar nu druk mee bezig."

Czyborra heeft contact met vrienden en familie. "Natuurlijk maken ze zich zorgen om mij. Maar voor mij is het niet anders. Ook in Duitsland is de situatie niet veilig, met name voor mijn opa. Ik hoop dat alles snel voorbij is. Ik houd m'n hart vast voor Italië, Duitsland en de rest van de wereld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws