'Typisch Ziyech: hij laat zijn telefoon zien en dan staat er 'Frank Lampard''

'Typisch Ziyech: hij laat zijn telefoon zien en dan staat er 'Frank Lampard''

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 17:58do 26-03-2020 om 17:58

Laatste update: donderdag 26 maart 2020 om 18:03do 26-03-2020 om 18:03

Lars Veldwijk wist niet wat hij hoorde toen zijn goed vriend Hakim Ziyech hem liet weten dat hij bezig was met een transfer naar Chelsea. De momenteel voor het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai Motors uitkomende spits vernam het transfernieuws uit de eerste hand, vertelt hij aan FOX Sports.

Veldwijk vertelt in een Instagram-gesprek met presentatrice Fresia Cousiño Arias over een recente ontmoeting met Ziyech in Nederland. "Dat is typisch Hakim. Laat hij opeens zijn telefoon zien en dan staat er opeens 'Frank Lampard'", aldus de breeduit lachende Veldwijk. "Ik zag een heel WhatsApp-gesprek, toen werd ik helemaal gek. Hij blijft er dan heel mooi nuchter onder: ja ja, het komt misschien rond."

Chelsea probeerde Ziyech zelfs in januari al naar Stamford Bridge te halen, onthult Veldwijk. "Maar dat is toen niet gelukt." Komende zomer gaat het er – in principe – alsnog van komen. "Hij heeft meerdere aanbiedingen afgeslagen en gewacht op een topclub. Hartstikke mooi voor hem dat het wachten toch beloond is, dat die topclub er alsnog is gekomen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws