Heerenveen ziet vijf contracten aflopen: 'duo kiest voor transfervrij vertrek'

Heerenveen ziet vijf contracten aflopen: 'duo kiest voor transfervrij vertrek'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 21:51do 26-03-2020 om 21:51

Warner Hahn heeft zijn laatste wedstrijd voor sc Heerenveen mogelijk al gespeeld door het coronavirus. De 27-jarige doelman wil zijn aflopende contract in het Abe Lenstra Stadion niet verlengen en vertrekt deze zomer transfervrij, zo meldt Omrop Fryslân.

Hahn is de eerste keus onder de Friese lat sinds hij in de zomer van 2017 overkwam van Feyenoord. Hij heeft bij Heerenveen echter aangegeven dat hij een nieuwe stap wil zetten. Datzelfde geldt niet geheel verrassend voor Daniel Hoegh. De Deense verdediger was sinds zijn komst van FC Basel in 2017 basisspeler, maar hij raakte zijn plek dit seizoen kwijt na een blessure in de voorbereiding.

Naast Hahn lopen met Filip Bednarek en Trevor Doornbusch nog twee keepers uit hun contract bij Heerenveen. De eredivisionist voert deze week nog gesprekken met de twee. Waarschijnlijk wordt het contract van Bednarek verlengd, schrijft de omroep. Verder heeft ook Ricardo van Rhijn een aflopende verbintenis. De verwachting is dat de Friezen maandag meer duidelijkheid geven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws