Hazard: 'Ik zal niet worden afgerekend op dit seizoen bij Real Madrid'

Hazard: 'Ik zal niet worden afgerekend op dit seizoen bij Real Madrid'

26-03-2020 22:52
23

België gold in aanloop naar het EK 2020 als één van de topfavorieten, maar nu het toernooi is verplaatst naar medio volgend jaar zijn er zorgen over de defensie. De toch al oude verdedigers van de Rode Duivels zijn dan nog een jaar ouder. Eden Hazard maakt zich niet druk.

Spelers als Vincent Kompany (33), Thomas Vermaelen (34), Jan Vertonghen (32) en Toby Alderweireld (31) maken al jaren deel uit van de achterhoede van België en naderen het eind van hun carrière. "Je kan het zien als 'een jaar ouder'. Maar je kan ook zeggen: extra ervaring. Ik maak me geen zorgen. De kwaliteit is er - dan maakt het niet uit of je 25 of 35 bent", zegt Hazard bij RTBF.

"Misschien zullen we wel een beetje minder fris zitten als de wedstrijden elkaar snel opvolgen", erkent de 29-jarige aanvaller. "Maar hey, we zijn profs, we kunnen dat wel aan. Hopelijk kan iedereen bij zijn club een goed seizoen spelen, zodat we top kunnen zijn op het EK."

Real Madrid
Hazard beleeft zelf door blessureleed een teleurstellend eerste jaar bij Real Madrid. Hij is vastbesloten zich te herpakken. "Ik heb wat tegenslag gekend, maar zal niet afgerekend worden op dit seizoen. De mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen. Ik heb nog vier jaar contract bij Real en zal er alles aan doen om me hier te tonen", citeert Het Nieuwsblad.

No Poll