Concurrentiestrijd met Ziyech lonkt na Pedro-wending: 'Ik wil bij Chelsea blijven'

Concurrentiestrijd met Ziyech lonkt na Pedro-wending: 'Ik wil bij Chelsea blijven'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 12:22vr 27-03-2020 om 12:22

Laatste update: vrijdag 27 maart 2020 om 12:47vr 27-03-2020 om 12:47

Het staat nog niet vast dat Pedro Rodríguez na dit seizoen Chelsea verlaat. Dat benadrukt de Spaanse aanvaller (32) op de website van de Londense grootmacht. Zijn uitspraken op de Spaanse radio zijn volgens Pedro verkeerd vertaald.

Pedro heeft een aflopend contract op Stamford Bridge en leek deze week zijn Chelsea-vertrek in te luiden. Dat is echter te kort door de bocht, laat hij weten. "Zoals veel mensen weten loopt mijn contract af, maar ik heb nog niet met de clubleiding gesproken over een mogelijke verlenging van de samenwerking", zegt Pedro.

"Ik heb na mijn interview op de Spaanse radio veel berichten gehad van Chelsea-fans, die me uitzwaaiden en bedankten voor wat ik in de afgelopen jaren heb gedaan. Dat waardeer ik, maar ik wil de supporters laten weten dat ik nog met de club in gesprek moet gaan over de toekomst."

Chelsea heeft met Hakim Ziyech al een nieuwe speler voor zijn positie aangetrokken, maar Pedro gaat graag de concurrentiestrijd aan. "Ik heb in ieder geval niet bij een andere club getekend", aldus de oud-speler van FC Barcelona. "Ik hoor bij Chelsea. Mijn wens is om hier te kunnen blijven, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws