Advocaat moet beslissing over contractverlenging bij Feyenoord uitstellen

Advocaat moet beslissing over contractverlenging bij Feyenoord uitstellen

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 13:46vr 27-03-2020 om 13:46

Dick Advocaat weet nog niet of hij ook volgend seizoen trainer van Feyenoord is. Eind maart zou de knoop worden doorgehakt, maar de coronacrisis zorgt voor vertraging op de lijn.

Onder leiding van Advocaat verloor Feyenoord geen enkele Eredivisie-wedstrijd en steeg de club van de twaalfde naar de derde plaats. Een langere samenwerking lijkt in de maak, maar de 72-jarige oefenmeester heeft nog geen nieuws. "Het is overal stil, dus bij mij ook", laat hij weten aan RTV Rijnmond. "Wij krijgen ook heel weinig mee. Het belangrijkste nu is dat het coronavirus wordt opgelost."

Het coronavirus houdt Advocaat bezig. "Ja, je bent er ook altijd wel een beetje bang voor. Verder wil ik het daar niet over hebben, want er zijn mensen die veel meer problemen hebben dan ik." Over de fitheid van zijn spelers maakt hij zich geen zorgen. "Ze hebben programma's, fietsen en hartmeters meegekregen. Voor wat betreft het voetbalgedeelte zit het goed: spelers weten wat ze moeten doen in de tussentijd. De vraag voor iedereen is alleen: hoe lang gaat dit duren?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: Advocaat blijft trainer van Feyenoord

(6572 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws