'Ik kwam in 2013 bij Ajax en kort daarna vertrok Eriksen naar Tottenham'

'Ik kwam in 2013 bij Ajax en kort daarna vertrok Eriksen naar Tottenham'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 16:12vr 27-03-2020 om 16:12

Laatste update: vrijdag 27 maart 2020 om 17:34vr 27-03-2020 om 17:34

Bojan Krkic verwacht dat het wel goedkomt met Christian Eriksen bij Internazionale. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode Ajax en daarnaast kwamen ze elkaar tegen in de Premier League.

"Ik kwam in 2013 bij Ajax en kort daarna vertrok hij naar Tottenham Hotspur", zegt Bojan tegen La Gazzetta Dello Sport. Bojan vertrok zelf ook naar Engeland en tekende bij Stoke City. Daar kwam hij zijn oude ploeggenoot weer tegen. "Toen ik in de Premier league bij Stoke speelde kwam ik hem een aantal keren tegen. We hebben het over een puur talent."

Eriksen transfereerde in januari naar Internazionale, maar heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken in Italië. "Het is niet makkelijk in Italië. Men moet een beetje geduldig zijn met hem. Ik ben ervan overtuigd dat hij het goed gaat doen."

Bojan speelde in twee jaar Italië bij AS Roma en AC Milan. "Italië is een onderdeel van mij. Ik heb daar twee fantastische jaren gehad. Ik ben nu gelukkig bij Montreal Impact en richt me op dit nieuwe avontuur. De competitie ligt stil. We blijven thuis en trainen zelfs niet. Ze hebben alles meteen dichtgegooid. We maken allemaal hetzelfde mee, maar komen er wel weer bovenop."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt het goed met Eriksen?

(453 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws