Werder Bremen krijgt Nouri-nieuws mee: We zijn erg blij

Werder Bremen krijgt Nouri-nieuws mee: "We zijn erg blij"

27-03-2020 16:47 Laatste update: 17:25
33

Het nieuws dat het beter gaat met Abdelhak Nouri heeft ook Werder Bremen bereikt. De Duitse club laat op de clubsite weten verheugd te zijn met het bericht dat Nouri thuis verblijft. 

Nouri stortte op 8 juli 2017 in elkaar tijdens de oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen in het Oostenrijkse Zillertal. De Duitse club is altijd betrokken geweest en is blij dat het beter met hem gaat.

Tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door van afgelopen donderdag, die geheel in het teken stond van Nouri, liet de familie weten dat Nouri thuis verblijft. "Hij is niet meer in coma: hij slaapt, hij niest, hij eet, hij boert. Maar het is niet dat hij zijn bed uitkomt: hij is bedlegerig en afhankelijk van ons", vertelde zijn broer Abderrahim.

"Op zijn goede dagen is er een vorm van communicatie. Maar dat is dan bevestiging via zijn wenkbrauwen. Maar je merkt dat hij dat niet zo heel lang vol kan houden. Wat voor ons heel makkelijk is, is voor hem topsport."

"We zijn erg blij met deze positieve ontwikkeling", laat Werder-directeur Frank Baumann weten. "Het was een schok voor iedereen die bij dat tragische moment in Zillertal aanwezig was. Natuurlijk lieten we ons altijd informeren over Nouri's gezondheid en we zijn meer dan blij dat er nu goede vooruitgang is. We wensen de familie Nouri en zijn vrienden veel sterkte voor de komende maanden."