Italiaanse interesse in Vertonghen neemt toe: ‘Een uitstekende aanwinst’

Italiaanse interesse in Vertonghen neemt toe: ‘Een uitstekende aanwinst’

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 22:32vr 27-03-2020 om 22:32

Laatste update: vrijdag 27 maart 2020 om 22:35vr 27-03-2020 om 22:35

Jan Vertonghen kon tijdens de laatste wedstrijden voor de 'corona-break' veelal niet rekenen op speelminuten bij Tottenham Hotspur. Het lijkt er dan ook op dat Vertonghen aankomende zomer een transfer gaat maken en de interesse vanuit Italië neemt toe.

Ajax en Inter hadden al verregaande interesse in de Rode Duivel, maar ook Napoli mengt zich in de strijd. Sky Sports Italia-journalist Francesco Modugno weet namelijk dat de naam van Vertonghen al een tijdje in de Napolitaanse wandelgangen circuleert, dat vertelde hij onlangs aan het lokale Radio Kiss Kiss.

Napoli zou echter niet mee willen gaan in een opbod tussen Ajax en Inter, ze vrezen dan ook dat het een lastig dossier wordt. "Het zou een uitstekende aanwinst zijn voor de club, maar het risico bestaat dat er een internationale strijd ontstaat voor zijn handtekening", aldus de Italiaanse journalist.

Ajax houdt de ontwikkelingen rondom Vertonghen naar verluidt ook in de gaten, maar of het daadwerkelijk tot een bod gaat komen is nog maar de vraag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws