Goed nieuws voor Hudson-Odoi: 'Geweldig dat hij volledig is hersteld'

Goed nieuws voor Hudson-Odoi: 'Geweldig dat hij volledig is hersteld'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 22:55vr 27-03-2020 om 22:55

Goed nieuws voor Chelsea-speler Callum Hudson-Odoi. De aanvaller kreeg een tijdje terug te horen dat hij besmet was met het coronavirus, maar inmiddels is hij volledig hersteld, zo vertelt Chelsea-coach Frank Lampard.

"Ik heb met Callum gesproken en het is geweldig dat hij volledig is hersteld", laat Lampard weten op de clubwebsite van Chelsea. "Ik sprak met hem in de eerste week van zijn ziekte en dat was een rare tijd. Gelukkig had hij er niet al te veel last van en we zijn blij dat hij er doorheen gekomen is."

Het zijn geen gemakkelijke tijden, maar Lampard probeert zijn spelers een hart onder de riem te steken. "Ik heb contact met de spelers. Ze weten dat ik er voor ze ben, individueel en als collectief. Het zijn moeilijke tijden, fysiek en emotioneel. We moeten er zijn voor de spelers en dat ik wat we hebben gedaan", sluit Lampard af. 

Het is nog niet bekend of het seizoen wordt uitgespeeld in Engeland. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat de competitie ongeldig wordt verklaard, waardoor Liverpool het kampioenschap alsnog mis kan lopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws