Benzema vernedert Giroud op Instagram: 'En dan ben ik nog aardig'

Benzema vernedert Giroud op Instagram: 'En dan ben ik nog aardig'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 07:33ma 30-03-2020 om 07:33

Karim Benzema is niet bepaald onder de indruk van Olivier Giroud. De 33-jarige spits van Chelsea wordt steevast opgeroepen voor de nationale ploeg van Frankrijk, terwijl de één jaar jongere aanvalsleider van Real Madrid er al vier jaar niet meer bij zit.

Benzema is niet welkom bij Les Bleus na de beruchte sekstape-affaire rond hemzelf en collega-international Mathieu Valbuena. Het zorgt voor frustraties bij de Real-spits, zo was zondagavond merkbaar in een Q&A op zijn Instagram. Benzema werd gevraagd wat hij vond van international Giroud.

"Je verwart de Formule 1 ook niet met karten, en dan ben ik nog aardig. Ik weet dat ik de Formule 1 ben", maakt Benzema duidelijk. "Hij heeft zijn eigen carrière, doet wat hij wil en maakt de goals die hij wil. Hij zit in zijn eigen rijbaan, ik in mijn rijbaan. Ik denk niet aan hem."

Benzema voegt eraan toe dat Giroud wel van waarde is voor Frankrijk. "Zijn speelstijl past goed bij de Franse nationale ploeg. Hij doet het goed omdat er spelers als Mbappé en Griezmann zijn die met hun snelheid om de centrumspits heen bewegen. Het is niet spectaculair, maar het werkt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws