Griezmann 'zondebok' in Barcelona: 'Ik zie dat hij zich niet op z'n gemak voelt'

Griezmann 'zondebok' in Barcelona: 'Ik zie dat hij zich niet op z'n gemak voelt'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 09:18ma 30-03-2020 om 09:18

Martin Lasarte heeft medelijden met Antoine Griezmann. De Franse aanvaller heeft het moeilijk bij FC Barcelona, tot afgrijzen van zijn oude trainer.

Lasarte liet Griezmann op zijn achttiende debuteren bij Real Sociedad. "Zijn toekomst bij Barcelona is er eentje vol twijfels", stelt hij in gesprek met El Desmarque. "Mensen zoeken altijd naar zondebokken, naar mensen die verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de dingen die verkeerd gaan. Nou, ga maar na: Antoine is de nieuweling, die heel veel geld heeft gekost. Zoals ik het zie draagt hij een enorme last op zijn schouders."

Barça betaalde afgelopen zomer 120 miljoen euro voor Griezmann. Sindsdien is het onrustig rond de wereldkampioen, die niet goed overweg zou kunnen met sterspeler Lionel Messi en naar verluidt op de nominatie staat om verkocht te worden.

Lasarte noemt het een trieste situatie. "Aan iedereen die níét Lionel Messi is, wordt getwijfeld. Ik zie dat Antoine verdrietig is, dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Hij moet nog even wachten, misschien verandert de situatie voor hem. Maar anders komt er een moment dat hij verder moet gaan kijken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws