Redan breekt groepsverbod én reisverbod: Benieuwd wat Ajax hiermee gaat doen

Redan breekt groepsverbod én reisverbod: "Benieuwd wat Ajax hiermee gaat doen"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 10:42ma 30-03-2020 om 10:42

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 10:55ma 30-03-2020 om 10:55

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen is verrast door de beelden van Daishawn Redan, die samen met Quincy Promes en een groep vrienden op een voetbalveldje in Amsterdam een balletje aan het trappen was. De spelers van Groningen mogen niet in groepjes trainen, moeten sociale contacten vermijden en hebben ook een reisverbod.

"We hebben met elkaar afgesproken dat spelers in Groningen, of anders in de buurt van Groningen zouden verblijven. Maar daar houdt onze invloed in deze situatie op. Dit kunnen wij niet controleren", zegt Fledderus in het Algemeen Dagblad. De directeur gaat eerst met Redan zelf in gesprek om zijn kant van het verhaal te horen, maar blij is hij niet.

"Spelers moesten van ons voor zichzelf trainen. Niet in groepjes. Ik heb ook gelezen dat die voetbalveldjes in Amsterdam gesloten zijn. Maar we moeten daar eerst nog meer informatie over krijgen, voordat we straks in het gesprek met Daishawn conclusies kunnen trekken. Ik ben ook wel benieuwd wat Ajax hiermee gaat doen", aldus Fledderus. Ajax liet maandagochtend weten de kwestie met Promes te bespreken en verder intern te houden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moeten FC Groningen en Ajax boetes opleggen aan Redan en Promes?

(992 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws