Ajax gaat in gesprek met Promes na voetbalpartijtje met Redan

Ajax gaat in gesprek met Promes na voetbalpartijtje met Redan

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 10:11ma 30-03-2020 om 10:11

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 10:19ma 30-03-2020 om 10:19

Ajax gaat met Quincy Promes in gesprek over zijn voetbalpartij met FC Groningen-spits Daishawn Redan en tien andere mensen op een veldje in Amsterdam. Dat deed de aanvaller tegen het advies van de overheid in om samen buiten te sporten.

Op een video op Snapchat is te zien dat Redan en Promes een balletje trappen. De kwestie wordt als onhandig gezien door veel mensen die Promes wijzen op zijn voorbeeldfunctie richting jongeren. Een woordvoerder van Ajax laat aan Ajax Life weten dat er met Promes een gesprek gaat plaatsvinden. "We bespreken het met hem en houden het verder intern", aldus de woordvoerder.

Bij FC Groningen werd al niet blij gereageerd op het filmpje waar naast Promes dus ook Redan in te zien is. "Dit is niet wat we hebben afgesproken", zei technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegen RTV Noord. "Het lijkt me wel zo netjes om eerst het verhaal van Redan aan te horen, alhoewel dit er niet heel positief uitziet. Ik ga de trainer ook bellen om te bespreken hoe we hiermee omgaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws