Vijf basisspelers zien VVV-contract opgezegd worden: 'Impact op financiën'

Vijf basisspelers zien VVV-contract opgezegd worden: 'Impact op financiën'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 14:11ma 30-03-2020 om 14:11

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 14:28ma 30-03-2020 om 14:28

VVV-Venlo heeft de aflopende contracten van vijf basisspelers opgezegd. Het betreft Roel Janssen, Christian Kum, Peter van Ooijen, Johnatan Opoku en Nils Röseler.

Aflopende contracten worden automatisch verlengd als deze niet voor 1 april opgezegd worden. VVV zegt in gesprek te blijven met de vijf spelers over een langere samenwerking, maar omdat er veel onzekerheid is over de gevolgen van het coronavirus is besloten de verbintenissen voor nu op te zeggen. "We zijn voortdurend met onze spelers in gesprek over diverse zaken die momenteel spelen, maar zeker ook over hun toekomst", zegt technisch manager Stan Valckx in een verklaring.

"Het moge daarnaast duidelijk zijn dat de gevolgen van deze coronacrisis ook impact zullen hebben op onze financiële huishouding", vervolgt de beleidsbepaler. "We zullen daar naar moeten handelen zodra er meer duidelijkheid over is. Op dit moment bestaat er op vele fronten nog veel onzekerheid en moeten wij wachten met het aangaan van verplichtingen voor komend seizoen."

Over het aflopende contract van Lee Cattermole moet voor 1 juni een beslissing genomen worden, omdat dit een eenjarige verbintenis is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws