Van Nistelrooy volgt voorbeeld Sneijder-broers: 45 duizend euro voor voedselbanken

Van Nistelrooy volgt voorbeeld Sneijder-broers: 45 duizend euro voor voedselbanken

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 07:04di 31-03-2020 om 07:04

Ruud van Nistelrooy heeft de portemonnee getrokken en verschillende voedselbanken in Noord-Brabant gesteund. De voormalig topspits uit Geffen – tegenwoordig actief als jeugdtrainer bij PSV – heeft de voedselbanken in het naburige Oss, Den Bosch én Eindhoven aan extra geld en voedselpakketten geholpen.

Alle drie de afdelingen kunnen tweeduizend voedselpakketten tegemoetzien, laat de voormalig Eredivisie-, Premier League- en Primera División-topscorer weten via social media. Volgens het Brabants Dagblad komt dit neer op een investering van vijftienduizend euro per voedselbank: de totalen bijdrage van Van Nistelrooy bedraagt dus 45 duizend euro. Bestuurslid Henk Snijders van de Osse voedselbank laat weten dat deze hulp 'meer dan welkom' is. "Want de voorraad is aan het opdrogen."

Van Nistelrooy treedt hiermee in de voetsporen van de broers Wesley en Rodney Sneijder. Zij zetten zich in voor de voedselbank in de Utrechtse wijk Ondiep, door overtollig groente en fruit af te leveren en extra geld in te zamelen met het veilen van voetbalshirts.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws