Van der Sar 'einfach ein Super Typ': 'Wist nog wie mijn vrouw was en wat ze deed'

Van der Sar 'einfach ein Super Typ': 'Wist nog wie mijn vrouw was en wat ze deed'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 09:13di 31-03-2020 om 09:13

De Oostenrijker Danijel Zenkovic was de voorbije jaren jeugdtrainer van Ajax en keerde vervolgens terug naar TSV Hartberg in zijn eigen land. De dinsdag 33 jaar oud geworden jeugdtrainer is vol lof over zijn oud-collega's in Amsterdam.

Zenkovic had vooral met algemeen directeur Edwin van der Sar een goed contact. De ex-doelman is volgens zijn Oostenrijkse oud-collega 'einfach ein Super Typ'. "Een van de fijnste personen die ik ooit heb getroffen. Hij is heel bescheiden en heel normaal gebleven", aldus Zenkovic in gesprek met LAOLA1. "Hij had één keer mijn vrouw ontmoet. Toen hij haar zes maanden later opnieuw zag, wist hij nog hoe ze heette, wat voor werk ze deed, alles eigenlijk. Zo is hij, buitengewoon empathisch."

Dit gold volgens Zenkovic voor meerdere oud-topvoetballers. "Ik ben daar veel voormalige Champions League-winnaars tegengekomen, maar dat bleken allemaal vrij ongecompliceerde types te zijn. Het enige verschil met mij was dat ze vroeger op een iets hoger niveau dan ik gespeeld hebben..."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws