'Bye bye Zlatan': Ibrahimovic trekt conclusies, voetbalpensioen lijkt in de maak

'Bye bye Zlatan': Ibrahimovic trekt conclusies, voetbalpensioen lijkt in de maak

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 10:14wo 01-04-2020 om 10:14

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 10:16wo 01-04-2020 om 10:16

Zlatan Ibrahimovic heeft vermoedelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor AC Milan. Dat meldt La Gazzetta dello Sport, dat kopt met 'bye bye Zlatan'. Ook is naar verluidt zijn voetbalpensioen in de maak.

Ibrahimovic keerde afgelopen winter na acht jaar terug in Milaan, maar heeft sinds zijn komst een hoop zien veranderen. Bestuurders Zvonimir Boban en Paolo Maldini zijn buitenspel gezet door Milan-directeur Ivan Gazidis, tot onbegrip van de 38-jarige Zweed. Hij gelooft volgens La Gazzetta dello Sport niet in het 'project-Gazidis' en heeft zijn conclusies al getrokken.

Omdat hij zijn Milan-contract naar alle waarschijnlijkheid niet gaat verlengen, lijkt het moment om te stoppen steeds dichterbij te komen voor de nog altijd topfitte Ibrahimovic. De laatste weken speculeerden Italiaanse media er al lustig op los: de Zweed overweegt trainer te worden, maar kan ook aan de slag als zakenpartner van Mino Raiola.

Ibrahimovic had de laatste weken rustig de tijd om zijn carrière te overdenken. Door de coronacrisis in het zwaar getroffen Italië heeft hij zijn toevlucht gezocht tot geboortestad Malmö, waar minder strenge maatregelen zijn genomen.

Naast Malmö FF en AC Milan kwam Ibrahimovic in zijn rijke loopbaan uit voor Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy. Sinds zijn terugkeer in Italië was de spits goed voor drie doelpunten in acht competitiewedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: het is te vroeg voor Zlatan om te stoppen

(941 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws