Onorthodoxe contractverlenging bij Willem II: 'Mathijsen stuurde me een berichtje'

Onorthodoxe contractverlenging bij Willem II: 'Mathijsen stuurde me een berichtje'

01-04-2020 10:47
2

Een grote opsteker voor Damil Dankerlui in tijden van corona: Willem II heeft de optie in zijn contract gelicht, waardoor hij nog minimaal één seizoen onder contract staat in Tilburg. Dankerlui is blij met het nieuws.

De contractverlenging verliep anders dan gebruikelijk, laat de 23-jarige Willem II'er weten op de clubsite. "Normaal gebeurt dat na een training of op een ander moment op de club. Dit keer stuurde Joris (Mathijsen, red.) me een berichtje of hij me kon bellen. Via de telefoon vertelde hij me dat de club de optie in het contract wilde lichten en het contract daarmee te verlengen tot 2021. Daar was ik natuurlijk erg blij mee."

Dankerlui is geen vaste basisspeler, maar kwam dit seizoen tot zestien wedstrijden in de Eredivisie. Met één doelpunt en drie assists bewees hij zijn waarde. De ambities dan Dankerlui, die in 2018 overkwam van Ajax, zijn duidelijk. "Ik hoop sowieso Europa in te gaan. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe de competitie zich verder ontwikkelt. Voor volgend seizoen wil ik dat we de stijgende lijn van dit seizoen doortrekken. We behalen goede resultaten en dat is natuurlijk erg fijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie