FC Groningen hoopt op scenario 1: Het blijven onzekere tijden

FC Groningen hoopt op scenario 1: "Het blijven onzekere tijden"

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 13:00wo 01-04-2020 om 13:00

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 13:02wo 01-04-2020 om 13:02

FC Groningen gaat voor het uitspelen van de competitie na 1 juni mét publiek, aangeduid als scenario 1. Of dat mogelijk is is afhankelijk van wat de UEFA en KNVB beslissen. Duidelijk is dat er voor 1 juni geen wedstrijden meer worden gespeeld.

Voor het huidige seizoen blijven er drie scenario's over: uitspelen na 1 juni met publiek, uitspelen na 1 juni zonder publiek, het beëindigen van de competitie. Groningen hoopt dat de overige wedstrijden met publiek worden uitgespeeld.  

"Het blijven onzekere tijden", zegt algemeen directeur van Groningen Wouter Gudde. "Wij snappen heel goed dat mensen graag duidelijkheid willen, maar die kunnen we in dit geval niet altijd en overal voor geven. Niemand weet nu namelijk hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt."

"Wij bij FC Groningen hopen nog altijd op een scenario dat we de competitie met publiek kunnen uitspelen. Zolang die kans bestaat, moeten wij daarin blijven geloven. Wij allemaal missen het voetbal en we willen er alles aan doen om onze supporters en sponsors bij de club te behouden en te binden. Nu en voor de komende seizoenen. Alleen samen kunnen we door deze zware en moeilijke periode komen. Voorop staat nu de gezondheid van alle mensen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws