'Slecht nieuws voor Varela als Overmars twee topkeepers aantrekt bij Ajax'

'Slecht nieuws voor Varela als Overmars twee topkeepers aantrekt bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 16:40wo 01-04-2020 om 16:40

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 16:41wo 01-04-2020 om 16:41

Ajax heeft deze week ook het contract van Bruno Varela formeel opgezegd. Het betekent niet dat de Portugese doelman, die voor het tweede seizoen wordt gehuurd van Benfica, sowieso vertrekt uit Amsterdam. Dat meldt Mike Verweij van De Telegraaf.

Strikt gezien was Ajax bij huurling Varela niet verplicht om het contract formeel op te zeggen, maar de club heeft dat wel gedaan. Een definitieve beslissing volgt later. "Net als met Klaas Jan Huntelaar is Ajax met Varela in gesprek over volgend jaar", verklaart Verweij op de website van zijn werkgever.

Het is volgens Verweij 'wellicht een mogelijkheid' dat Varela wéér wordt gehuurd. "Vanwege het eventuele vertrek van André Onana speurt Ajax de keepersmarkt af. Is Marc Overmars in staat twee topkeepers aan te trekken, dan is dat waarschijnlijk slecht nieuws voor Varela. Die heeft echter weer het voordeel dat hij relatief goedkoop is op te pikken in Lissabon."

Ajax heeft een optie tot koop op Varela, wiens Benfica-contract nog twee jaar doorloopt. Dit seizoen keepte hij één wedstrijd in de Eredivisie (FC Groningen-uit), één in de KNVB Beker (Spakenburg-thuis) en één in de Europa League (Getafe-uit).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws