Overmars krijgt tegengas: 'Dat moet je niet in je eentje als grote club beslissen'

Overmars krijgt tegengas: 'Dat moet je niet in je eentje als grote club beslissen'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 14:55do 02-04-2020 om 14:55

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 15:14do 02-04-2020 om 15:14

Evgeniy Levchenko maakt zich op voor 'pittige discussies' in het overleg tussen de spelersvakbond VVCS en de aanvoerders van alle clubs. Dondermiddag wordt er gesproken over het verdere verloop van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De UEFA wil dat de competities in juni en juli worden afgemaakt, mits het coronavirus dat toelaat. "Wij zitten vanmiddag met de aanvoerders van alle clubs, hopelijk kunnen we daarna met een collectief standpunt komen", vertelt Levchenko aan de NOS. Hij maakt zijn borst nat. "De belangen zijn voor elke club anders, dus ik verwacht pittige discussies."

"Het RIVM en de KNVB moeten de volledige gezondheid van de spelers kunnen garanderen. Als er spelers zijn die er een minder goed gevoel bij hebben, moet je zoeken naar een andere oplossing", vervolgt de VVCS-voorzitter, die de pittige uitspraken van Ajax-directeur Marc Overmars ook heeft hij gelezen. Hij wil dat het seizoen wordt beëindigd.

Levchenko denkt er het zijne van. "Dat moet je collectief beslissen en niet in je eentje als grote club. Je kunt niet zomaar in één keer zeggen: we stoppen ermee", besluit de oud-voetballer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws