Groningse trainingssessie was eenmalig: vrijaf voor spelers tot 28 april

Groningse trainingssessie was eenmalig: vrijaf voor spelers tot 28 april

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 16:14do 02-04-2020 om 16:14

De spelers van FC Groningen worden voorlopig niet op de club verwacht, laat De Trots van het Noorden dinsdagmiddag weten via de officiële kanalen. De club houdt er nog rekening mee dat het huidige Eredivisie-seizoen wordt uitgespeeld, maar zal zich in elk geval tot 28 april houden aan de momenteel geldende RIVM-voorschriften.

De spelers van FC Groningen waren onlangs weer op het trainingscomplex, waar in kleine groepjes getraind werd. Dergelijke sessies zullen er voorlopig echter niet zijn. 'Door de nieuwste ontwikkelingen hoeven de spelers zich de komende periode niet te melden bij de club en zijn ze vrij van activiteiten om rust te nemen. Ze krijgen een individueel programma mee, zoals in elke vrije periode gebruikelijk is, om een sterke fysieke terugval te voorkomen', laat FC Groningen weten.

Zoals het er nu naar uitziet, volgt er op dinsdag 28 april een 'testdag' op de club. 'Dan wordt ook weer bekeken hoe het trainingsprogramma er vanaf die tijd uit kan gaan zien.' FC Groningen gaat er vooralsnog namelijk vanuit dat het Eredivisie-seizoen nog hervat zal worden, eventueel na 1 juli. 'Hoe dit alles eruit gaat zien, is nog onduidelijk. De Trots van het Noorden hoopt uiteraard dat publiek welkom is bij een hervatting van de Eredivisie.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verwacht je dat het Eredivisie-seizoen afgemaakt kan worden?

(23592 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws