Feyenoord ontstemd over statement clubs: 'Goed voor de eigen pr'

Feyenoord ontstemd over statement clubs: 'Goed voor de eigen pr'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 20:00do 02-04-2020 om 20:00

Algemeen directeur van Feyenoord Mark Koevermans is ontstemd dat andere clubs zich in de media hebben uitgesproken over het restant van het Eredivisie-seizoen. Dat was tegen de afspraak in.

De clubs spraken onderling met elkaar en kwamen overeen om gezamenlijk op te trekken. Nadat Marc Overmars van Ajax zich fel liet horen in De Telegraaf kropen meer partijen uit hun schulp.

Dat steekt, zegt Koevermans. "Dat is misschien goed voor de eigen pr maar niet goed voor de uitstraling van het voetbal als geheel", zegt hij in een uitgebreid statement op de clubsite van Feyenoord. "In deze toch al verwarrende tijden, moet je eenheid met alle clubs uitstralen en zoeken naar een gezamenlijke oplossing."

"Laat helder zijn dat alle clubs en ook wij bij Feyenoord ons heel goed realiseren dat voetbal nu meer dan ooit slechts bijzaak is", zegt Koevermans. "In deze sombere tijden blijkt eens te meer hoe waar het cliché is dat het enige dat echt telt, er echt toe doet, ieders gezondheid is. Zeker dan ook van mijn kant een woord van grote waardering voor al die mensen - van vakkenvuller tot medisch specialist - die deze weken zo hard voor ons allen werken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Koevermans?

(1823 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws