Witte rook uit München: Flick (55) tekent nieuw contract bij Bayern

Witte rook uit München: Flick (55) tekent nieuw contract bij Bayern

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 17:13vr 03-04-2020 om 17:13

De kogel is door de kerk: Hansi Flick is ook de komende seizoenen trainer van Bayern München. Trainer en club hebben (eindelijk) een akkoord bereikt over een meerjarige verbintenis.

Flick werd in november gepromoveerd na het ontslag van Niko Kovac. Hij deed het zo goed dat de clubleiding verder met hem wilde, maar de onderhandelingen gingen niet vanzelf, zo meldden diverse Duitse media. Eindelijk is er witte rook.

Flick (55) zette vrijdag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2023. "Bayern is heel tevreden met het werk van Hansi Flick", zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de clubsite van Bayern. "Het team heeft zich onder hem goed ontwikkeld en er wordt aanvallend voetbal gespeeld, wat ook te zien is aan de resultaten."

"We zijn de enige Duitse club die nog steeds meedoet in alle drie de competities (competitie, beker, Champions League, red.). Ik hou ook van de manier waarop hij het team leidt. Zijn menselijke kwaliteiten zijn overtuigend en zijn empatische vermogen spreekt voor zich. Bayern vertrouwt Hansi Flick en we zijn ervan overtuigd dat we met hem onze toekomstige doelen kunnen behalen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws