De Haan onthult: 'Hofs zei: ik heb een probleem, ik wil 's avonds GTST kijken'

De Haan onthult: 'Hofs zei: ik heb een probleem, ik wil 's avonds GTST kijken'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 15:54za 04-04-2020 om 15:54

Foppe de Haan kreeg in zijn tijd als bondscoach van Jong Oranje een niet-alledaags verzoek van Nicky Hofs. De toenmalige Feyenoord-middenvelder wilde graag iedere avond naar Goede Tijden Slechte Tijden kijken, maar de planning van De Haan gooiden roet in het eten.

Dit onthult De Haan tijdens een gesprek met FOX Sports-presentator Milan van Dongen, waaraan ook Hedwiges Maduro meedoet. "Ik kan over Nicky wel een verhaal vertellen", opent De Haan, waarna de hoofdrolspeler zelf de bui al voelt hangen en hard begint te lachen.

De toenmalige bondscoach plande in de avonduren altijd ontmoetingen met iconen uit de sportwereld in. "Dat was altijd om acht uur. Maar toen kwam Nicky bij me. Hij zei: trainer, ik heb een probleem. U heeft altijd een meeting om acht uur: dat vind ik ook wel belangrijk, maar ik kijk altijd 's avonds om acht uur naar Goede Tijden Slechte Tijden", lacht de inmiddels 76-jarige Fries.

De Haan willigde de wensen van Hofs echter in: de dagelijkse meeting werd verschoven naar 20.30 uur. "Je moet altijd rekening houden met mensen. Dit was een kleinigheid, maar voor hem was het belangrijk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws