Walker diep door het stof na 'sex party' in coronacrisis: Manchester City woest

Walker diep door het stof na 'sex party' in coronacrisis: Manchester City woest

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 12:53zo 05-04-2020 om 12:53

Kyle Walker heeft zichzelf in de nesten gewerkt. De verdediger van Manchester City organiseerde een 'sex party' met twee prostituees, terwijl hij niet veel later een videoboodschap insprak om vooral thuis te blijven vanwege het coronavirus.

Walker, die door meerdere tabloids een 'virus hypocrite' wordt genoemd, ligt in scheiding en nodigde anderhalve week geleden samen met een vriend twee prostituees uit voor 'a three-hour sex session'. Saillant detail: Walker sprak daarná zijn volgers op social media toe met het dringende advies om thuis te blijven in deze moeilijke coronatijden.

Zondag heeft Walker zijn excuses aangeboden. "Ik wil van de gelegenheid gebruikmaken om mij te verontschuldigen voor de keuzes die ik afgelopen week heb gemaakt", verklaart hij. "Ik besef dat mijn positie als professioneel voetballer betekent dat ik een rolmodel ben. Daarom zeg ik sorry tegen mijn familie, vrienden, club, supporters en het publiek. Ik ben tekortgeschoten."

Walker kan volgens Britse tabloids een forse straf verwachten van Manchester City, omdat hij de coronaregels in Engeland met voeten heeft getreden. De Engelse grootmacht heeft al een statement uitgebracht waarin Walker terecht wordt gewezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws