'Barcelona hoort vraagprijs van 50 miljoen euro en moet eerst langs Raiola'

'Barcelona hoort vraagprijs van 50 miljoen euro en moet eerst langs Raiola'

05-04-2020 18:48
21

FC Barcelona wordt nadrukkelijk in verband gebracht met aanvallers Lautaro Martínez en Neymar, maar oriënteert zich ook op versterking voor de defensie. AC Milan-stopper Alessio Romagnoli is in beeld.

Dat meldt Diario SPORT dit weekend. Barça-trainer Quique Setién koos sinds zijn komst in januari voor een centrum met Gerard Piqué en Clément Lenglet, terwijl hij met Samuel Umtiti nog een wereldkampioen achter de hand heeft. Romagnoli staat echter óók op de Catalaanse radar.

Een makkelijke klus wordt het vastleggen van Romagnoli niet. De Italiaanse verdediger van Milan (25) wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Mino Raiola. Het is geen geheim dat Raiola een moeizame relatie heeft met het Barça-bestuur. Een extra moeilijkheid is het vermeende prijskaartje van Romagnoli: 50 miljoen euro.

Om de transfersom te drukken, is Barça bereid om spelers in de deal te betrekken. Ivan Rakitic en Rafinha worden genoemd als kandidaten. Romagnoli, die ook in de belangstelling van Chelsea, Manchester United en SS Lazio zou staan, ligt tot medio 2022 vast bij Milan.