Kishna hoopt op automatische contractverlenging: 'Ik kan even zonder inkomsten'

Kishna hoopt op automatische contractverlenging: 'Ik kan even zonder inkomsten'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 07:16ma 06-04-2020 om 07:16

Ricardo Kishna heeft geen idee wat de toekomst gaat brengen. Niet alleen de coronacrisis zorgt voor onzekerheid, de 25-jarige aanvaller kwakkelt nog steeds met zijn fysieke gesteldheid en heeft een aflopend contract bij SS Lazio.

Kishna, die in september 2017 zijn laatste officiële wedstrijd speelde, laat aan RTL Nieuws weten dat het goed gaat met zijn knie. "Omdat we nog niet weten hoe het afloopt met dit seizoen, richt ik me maar op het volgende. Daar wil ik helemaal klaar voor zijn, wanneer dat ook van start mag gaan", aldus de aanvaller.

Van Lazio hoorde hij nog weinig. "Ik heb een aflopend contract bij Lazio en ik weet niet wat ze met me van plan zijn. Daar heb ik nog niet met de club over gesproken. Er gaan verhalen rond dat alle spelers automatisch verlengd worden, om een soort van zekerheid te creëren. Dat zou mooi zijn, al maak ik me niet zoveel zorgen. Ik heb een aardige buffer opgebouwd om het een tijdje zonder inkomsten uit te kunnen zingen, maar ik snak wel naar duidelijkheid."

"Ik heb nu een goed contract, maar alle partijen in de voetballerij hebben te maken met overmacht. Als ik voor een verlenging bij Lazio salaris moet inleveren, vind ik dat geen probleem. Geen enkel slecht woord over die club. Ze hebben me eerder verlengd, terwijl ik veel wedstrijden gemist had (door blessures, red.). Ik ben Lazio daar zeer dankbaar voor. Ze hebben nog wat tegoed van mij."

Kishna richt zich nu op wedstrijdfit worden. "ADO Den Haag? Er was deze winter even contact, maar ze hebben niet doorgepakt. Er is een telefoontje geweest, maar daarna werd het stil. Ik had zeker iets voor de club kunnen betekenen. Geld? Ik heb ook de eerste keer dat ik aan ADO werd uitgeleend salaris ingeleverd. Dus daar heeft het niet aan kunnen liggen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws